logo
Drobečková navigace

Úvodní stránka > Školní jídelna > Jídelní lístek - měsíční a jeho metodika

Metodika přípravy jídelního lístku

Úkolem každé školní jídelny, je připravit pro děti jídelníček tak, aby splňoval zásady spotřebního koše a nutriční doporučení, tedy aby byl zdravý, pestrý a vyvážený. Abyste měli představu, co vše takový jídelníček musí splňovat, uvádíme zde pár zásad, které je při jeho přípravě nutné dodržet:

2017-10-09_124359.png

Protože bychom byli rádi, abyste měli přehled co pro Vás naše báječná paní kuchařka bude celý měsíc kuchtit, dáváme vám k nahlédnutí jídelní lístek na celý aktuální měsíc.

A protože, se musíme řídit nejen zásadami uvedenými výše, ale i tím, abychom se "vešli" do ceny, může být tento jídelníček ještě upraven nebo doplněn dle aktuální nabídky dodavatelů:

 

 2017-10-09_130038.png